Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Går du med tanken om at købe en god foodprocesser?

Så læs med her! for her guides du til, hvad du skal kigge efter når du skal finde den helt rigtige foodprocesser. En foodprocesser kan bruges til en række ting som at lave nøddesmør, hummus, dressing, dip, daddelkugler, tzaziki, pesto o.m.m.

En foodprocessor er et vigtigt redskab som gør det lidt sjovere, at stå i køkkenet og lave mad, da man både sparer tid og kan lave en lækker hjemmelavet pesto.

Hvad skal du gå efter?

Din kommende foodprocessor skulle gerne kunne rive, skære og hakke hurtigt og effektivt.

Funktioner

Det er vigtigt at din Foodprocessor kan klare en del arbejde, og derfor er det en fordel hvis du først og fremmest finder ud af hvad den skal bruges til. For hvis det er meget du skal lave på en gang, er det nok bedre at vælge en model, der også kan bruges til at skifte ud med en blender. Derudover skal du gøre op med dig selv, hvorvidt du vil vaske den op i hånden, eller om den skal kunne tåle at komme i opvaskemaskinen.

Motor

Motoren er ret væsentlig at gå op i, da din foodprocessor kan klare mere, hvis din motor er kraftfuld. Hvis den skal bruges til at knuse is og hakke hårde ting, er det vigtigt du vælger en kraftfuld motor, ellers risikerer du at ødelægge din foodprocessor. Den billige model er ofte med en mindre motor, men der findes nogle effektive motorer til gode priser. Det er bare vigtigt at have det i sine tanker, når du står og overvejer hvilken model det skal være.

Størelse og tilbehør

Størrelsen er som sagt vigtig at overveje, hvis du f.eks. også skal have gæster. Ellers så overvej hvilket tilbehør der medfølger, eller om du kan købe en blender der kan bruges til samme maskine, så du altid kan skifte ud. Derudover så overvej om du har plads i dit køkken til en meget stor maskine, for det er ikke sjovt at have en kæmpe maskine stående, hvis den blot skal bruges til en enkelt person. Tænk over dine egne præferencer.

I forhold til tilbehøret, er der nogle foodprocessere, hvor der også medfølger knive og forskellige størrelser af skåle med. Det er jo skønt, hvis man kan variere lidt, alt efter hvad der skal laves. Tænk igen over dit behov, før du køber maskinen. Skal du kun bruge den til at lave en simpel pesto, så vælg en mindre model uden for meget tilbehør. Men skal du derimod bruge den til en masse forskelligt, så vælg en kraftig motor og gerne med tilbehør.